Karesuandokniven Nallo taskuveitsi, natural Näytä suurempana

Karesuandokniven Nallo taskuveitsi, natural

Karesuandon Nallo on tyylikäs vaalea taskuveitsi, jonka terä on karkaistua ruostumatonta terästä (HRC58). Terän koko on 65 x 19 mm. Taskuveitsen kahva on valmistettu öljytystä visakoivusta ja poronsarvesta, ja riipusosat ovat vahvaa poronnahkaa. Veitsi toimitetaan lahjalaatikossa ja mukana on myös nahkainen kotelo vyölenkillä. Tämä taskuveitsi kulkee helposti mukana jokaisella retkellä ja toimii jokaisen retkeilijän ehdottomana suosikkipuukkona.

Tiedot

Tuotetta ei ole varastossa

95,00 € sis. alv


  • Ruotsalainen Karesuandokniven on valmistanut laadukkaita puukkoja ja veitsiä vuodesta 1975. Tuotteissa näkyy viimeistellyn käsityön taidokas jälki. Terät, kahvat ja tupet valmistetaan tarkoin valikoiduista, kestävistä pohjoisista luonnonmateriaaleista. Kaikkiin Karesuandon puukko- ja veitsimalleihin voi valita mieleisensä terän ruostumattomasta teräksestä, hiiliteräksestä, pulveriteräksestä tai damaskiteräksestä. Tuotteilla on kymmenen vuoden takuu.
     
    Karesuando, jossa tuotteet valmistetaan, sijaitsee aivan Ruotsin ja Suomen rajalla. Pikkukylän läpi kulkee joki, jonka toisella puolella sijaitsee Ruotsi ja toisella puolella Suomi. Kyläläiset elävät täällä harmoniassa ja valmistavat Karesuandoknivenin tuotteet ylpeydellä.

Ei vielä arvosteluita


Arvostele tuote
Captcha

Lisätarvikkeet

Muita saman kategorian tuotteita: