Karesuandokniven retkikirves, natural Näytä suurempana

Karesuandokniven retkikirves, natural

Karesuandon Jaktyxa -kirves on taidokas käsityönäyte ruotsalaiselta laatuvalmistajalta. Kirveen terä on karkaistua ruostumatonta terästä (HRC55), ja varsi on valmistettu öljytystä visakoivusta sekä poronsarvesta. Tuppi on vahvaa naudannahkaa. Tupen saa kiinnitettyä vyölle, joten kirves kulkee helposti mukana ja on nopeasti otettavissa käyttöön. Kirves toimitetaan lahjalaatikossa, joka sisältää myös hiomatyökalut, timanttikiven ja kotelon. Vaikka kirves onkin upea käsityönäyte, on se tarkoitettu käyttöön.

Weight of the ax:
340 g

Ax length:
250 mm.

Tiedot

Tuotetta ei ole varastossa

189,00 € sis. alv


  • Ruotsalainen Karesuandokniven on valmistanut laadukkaita puukkoja ja veitsiä vuodesta 1975. Tuotteissa näkyy viimeistellyn käsityön taidokas jälki. Terät, kahvat ja tupet valmistetaan tarkoin valikoiduista, kestävistä pohjoisista luonnonmateriaaleista. Kaikkiin Karesuandon puukko- ja veitsimalleihin voi valita mieleisensä terän ruostumattomasta teräksestä, hiiliteräksestä, pulveriteräksestä tai damaskiteräksestä. Tuotteilla on kymmenen vuoden takuu.

    Karesuando, jossa tuotteet valmistetaan, sijaitsee aivan Ruotsin ja Suomen rajalla. Pikkukylän läpi kulkee joki, jonka toisella puolella sijaitsee Ruotsi ja toisella puolella Suomi. Kyläläiset elävät täällä harmoniassa ja valmistavat Karesuandoknivenin tuotteet ylpeydellä.

Ei vielä arvosteluita


Arvostele tuote
Captcha

Lisätarvikkeet

Muita saman kategorian tuotteita: