Lumoava Amor hopeariipus Näytä suurempana

RAKKAIN RIIPUS ISO 85CM KETJU

KUVAUS

Rakkain-sarjan suurempi riipus on romanttinen koru, jota ketjussa oleva Amorin nuoli vain korostaa. Tämä versio on 85 cm pitkällä ketjulla. Riipuksen koko on 27x31 mm ja ketjun pituus on 85 cm.

PauliinaK:lla on ollut viharakkaus-suhde sydänkoruihin, sillä niin suloisen viestin kuin sydän lähettääkin, on korumaailma niitä pullollaan. Hän halusikin haastaa itsensä tekemään sydämestä omannäköisensä version, ja onnistui loistavasti! Rakkain on saanut inspiraationsa Amorista ja hänen nuolestaan, mutta korusarjan runo kertoo myös syvempää viestiä – kuinka tunnistaa oikea hetki antautua todelliselle rakkaudelle.

Rodinoimme kirkkaat hopeakorumme, jolloin ne säihkyvät kauniina jopa vuosikausia. Osan malleistamme kelta- ja punakultaamme, jolloin myös niiden sävyjen ystävät löytävät itselleen täydelliset korut. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on suurin inspiraation lähteemme, ja haluamme kunnioittaa sitä kaikessa mitä teemme. Korumme valmistamme kierrätetystä jalometallista.

LISÄTIEDOT

Materiaali

Hopea

Pintakäsittely

Rodinoitu

Suunnittelija

PauliinaK

Korun koko

27x31mm

Ketjun pituus

850mm

Tuotetunnus 560810085

1 Tuote

149,00 € sis. alv


Lisätarvikkeet

Muita saman kategorian tuotteita: