HENTO RIIPUS ISO

CARINA BLOMQVIST

Liikkeissään vieno, suloisen hentoon
siivekäs hieno käy häilyvään lentoon
Siipiään koittaa, uskallus karttuu
pelkonsa voittaa, kun tuulehen tarttuu

Carina Blomqvistin suunnittelema Hento kuvastaa perhosta niin muodoltaan kuin sielultaan. Vaikka perhonen on niin hauras ja hento, sen vahva elämänkaari kantaa eteenpäin. Mekään emme tiedä, mitä huominen tuo tullessaan, joten jokaisesta hetkestä pitäisi muistaa nauttia. Hento muistuttaa meitä elämään hetkessä, yrittämään parhaamme ja olemaan hukkaamatta arvokasta elämäämme.

Hento on mainio lahja nuorelle, mutta se sopii hienosti kaikenikäisille. Sen voi antaa lahjaksi ihmiselle, joka pulppuaa iloa kuin perhosen kepeä lento, mutta myös ihmiselle, jolle toivoisi elämään riemua ja hetkessä elämistä.

Hento-sarja täydentyi syksyllä 2019 kauniilla sydänkoruilla, joista tämä on näyttävin. Suuri sydänriipus yhdistettynä upeaan ketjuun, jonka sisällä säihkyvät zirkoniat, sopii upeasti juhlaviinkin tilaisuuksiin. Korun koko on 29×29 mm ja ketjun pituudeksi on valittavissa 45cm.

LISÄTIEDOT

Materiaali

Hopea

Korun koko

29x29mm

Suunnittelija

Carina Blomqvist

Ketjun pituus

450mm

Tuotetunnus VL56191010V00

Tiedot

1 Tuote

204,00 € sis. alv


  • KUVAUS

    Hento-sarja täydentyi syksyllä 2019 kauniilla sydänkoruilla, joista tämä on näyttävin. Suuri sydänriipus yhdistettynä upeaan ketjuun, jonka sisällä säihkyvät zirkoniat, sopii upeasti juhlaviinkin tilaisuuksiin. Korun koko on 29x29 mm ja ketjun pituudeksi 45cm. Muut Hento-sarjan korut löydät sivun alaosasta.

    Carina Blomqvistin suunnittelema Hento-korusarja pulppuaa elämäniloa kuin herkät perhoset. Hento muistuttaa meitä elämään hetkessä, yrittämään parhaamme ja olemaan hukkaamatta arvokasta elämäämme.

    Kirkkaat hopeakorumme rodinoidaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme, ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Käyttämästämme hopeasta 90%:a on kierrätettyä.

Muita saman kategorian tuotteita: