Luettelo tuotteista valmistajittain Festive Diamond Collection

Vuodesta 1947.

Festive-korujen juuret ulottuvat kauas 1940- luvulle, jolloin nuori Helge Narsakka sai oppipojan paikan Helsingissä Tillanderin kultasepän verstaalla. Tästä alkoi palo käsillä tekemiseen ja erityisesti into kultasepän ammatin harjoittamiseen. Helge aloitti tämän perinteisen ammatin siirtämisen isältä pojalle, kun hän opetti kultasepän ammatin kahdelle pojalleen Osmolle ja Timolle.

Nykyään tuota vuosikymmenien aikana jalostunutta perinteistä kultasepän tietoa ja taitoa jatkaa Helgen kolme pojanpoikaa ja yksi pojanpojanpoika. Kaikkineen Kultasepät Narsakka Oy:n kultasepänverstas työllistää tällä hetkellä kymmenen kultaseppää.

Kaikki menneiden sukupolvien kokemus perinteisestä kultasepän työstä yhdistettynä uusien sukupolvien moderniin näkemykseen ja tekniseen osaamiseen saa aikaan upean lopputuloksen. Korun joka kestää aikaa sukupolvelta toiselle.

"On ollut etuoikeus saada oppi omalta isältään ja isoisältään - sellaista tietoa ja taitoa ei mistään muualta saa, ei kirjoista tai kouluista."

Thomas Narsakka

Meille korun kauneus ei ole pelkästään ulkoista kimallusta. Korujen valmistajana pidämme korkean laadun lisäksi tärkeänä toimia vastuullisesti ympäristö ja ihmiset huomioon ottaen. Kunnioitus luontoa kohtaan ja ihmisten hyvinvointi ovat meille kaikki kaikessa. Haluamme toiminnassamme huomioida ympäristölainsäädännön sekä eettisen ja moraalisen näkökulman olipa kyse materiaalien alkuperästä, työntekijöiden hyvinvoinnista, valmistusprosessista tai jätteiden jälkikäsittelystä.

Toimintaamme ohjaa kestävän kehityksen yksi perusperiaate "vähemmästä enemmän ja puhtaammin". Tämä näkyy esimerkiksi materiaalien kierrättämisessä tai hukkamateriaalien minimoimisessa. Tämä ei ole meille vain pelkkä myyntivaltti, vaan meille se on luonnollinen ja ainoa oikea tapa toimia. Siksi Festive-koruissa käytämme lähes 100% kierrätettyä kultaa. Valmistuksessa syntyvä jalometallipölykin kerätään, lähetetään puhdistettavaksi ja saadaan sitä kautta uudestaan käyttöön. Ostamme kuluttajilta myös ns. romukultaa, joka kierrätetään ja puhdistetaan käytettäväksi koruissamme.

Korujen materiaalit, kuten kulta ja timantit ovat luonnonmateriaaleja, joten on selvää että niiden tie koruksi kuormittaa jonkin verran luontoa. Laadukkaasti valmistetut korut ovat kuitenkin erittäin ekologisia siinä mielessä, että ne kestävät aikaa ja niitä on helppo myös kierrättää. Usein kultakorut periytyvät sukupolvelta toiselle ja vähintäänkin niiden materiaali kierrätetään usein uusiokäyttöön.

Ekologisuus ja vastuullisuus ovat meille sydämen asia, jotka ovat tärkeä osa kaunista kokonaisuutta.

Näytetään 1 - 35 / 35 tuotteesta