Kultasalvalle on hyvin tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Sinulla on 14 päivää aikaa tutustua tuotteisiin ja tehdä ostopäätös (kuluttajansuojalain tarkoittama peruuttamisoikeus). Ilmoitus palautuksesta eli peruuttamisoikeuden käyttämisestä on tehtävä Kultasalvalle 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Palautathan tuotteen viivytyksettä ja viimeistään 14 vuorokauden kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä.

 

Palautuvien tuotteiden tulee olla alkuperäisessä kunnossa, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia. Myös tuotteiden pakkausten tulee olla alkuperäisessä kunnossa. Tuotteet tulee pakata huolellisesti takaisinpostitusta varten. Vähimmäisvaatimuksena on vastaavan tasoinen pakkaus, kuin tuotteen ympärillä oli toimitettaessa. Emme vastaa epäasianmukaisesti pakattujen palautusten vahingoittumisesta. Mikäli asiakas on laiminlyönyt tuotteen huolellisen pakkaamisen, tästä aiheutuvat kustannukset peritään asiakkaalta.

 

Pakkaaminen on palautuksen lähettäjän vastuulla. Palautettava tuote tulee pakata huolellisesti, ettei se vahingoitu kuljetuksessa. Vähimmäisvaatimuksena on vastaavan tasoinen pakkaus, kuin tuotteen ympärillä oli toimitettaessa. Emme vastaa epäasianmukaisesti pakattujen palautusten vahingoittumisesta. Mikäli asiakas on laiminlyönyt tuotteen huolellisen pakkaamisen, tästä aiheutuvat kustannukset peritään asiakkaalta.

 

Tuotteen voi palauttaa joko asioimalla myymälässämme Hollolassa tai lähettämällä postilla. Asiakas maksaa itse palautuksesta aiheutuvat postikulut.

 

Noudatathan näitä ohjeita tuotteen palautuksen yhteydessä:

 

- Tee ennakkoilmoitus palautuksesta osoitteeseen info@kultasalpa.fi

- Lähetä tuote Kultasalpaan. Muista ehdottomasti liittää mukaan yhteystietosi, tilinumerosi ja kuitti ostoksesta.

- Ota talteen kuitti palautuksesta ja säilytä sitä kunnes olemme vahvistaneet palautuksen käsitellyksi.

Huomioithan että ennakkoilmoitus koskee myös noutamattomia tilauksia.

 

Palautusosoite:

KULTASALPA

Kansankatu 8

15870 Hollola

Asiakaspalautus

 

Palautamme rahat/päivitämme laskuasi heti, kun olemme saaneet palauttamasi tuotteen varastollemme. Päivitetyn laskun lähetämme sähköpostiinne. Tuotteen palautuminen meille Postin kanavia pitkin kestää 2-4 päivää.

 

Kaiverretuille tuotteille ei myönnetä palautusoikeutta räätälöidyistä tuotteista säädetyn lain nojalla.

Tuotteelle ei myönnetä palautus- ja/tai peruutusoikeutta, jos se on erityisesti ostajan toivomuksesta tilattu tehtaalta.

 

TUOTTEIDEN VAIHTAMINEN

 

Jos haluat vaihtaa ostamasi tuotteen, ota aina ensin yhteys asiakaspalveluumme puhelimitse: 0451317007 (ark. 10-18) tai sähköpostitse: info@kultasalpa.fi