LINNUNRATA RIIPUS KELTAKULTA Näytä suurempana

LINNUNRATA RIIPUS KELTAKULTA

Linnunrata-riipus keltakultaisena on ainutlaatuinen lahja rakkaalle, ystävälle tai itselle. Korun koko on 10x10mm ja ketjun pituus on valittavissa joko 45cm tai 50cm.

LISÄTIEDOT

Materiaali

Keltakulta

Suunnittelija

Heikki Hartikainen

Koko

10x10mm

Ketjun pituus

45cm, 50cm

Tuotetunnus VL76215220000

Tiedot

1 Tuote

445,00 € sis. alv


  • KUVAUS

    Muotoilijamme Heikki Hartikaisen suunnittelema Linnunrata on saanut inspiraationsa taivaan tuhansista pienistä tähdistä, jotka yhdistyvät yhdeksi suureksi kokonaisuudeksi – Linnunradaksi. Korusarja kuvastaa sitä, kuinka kaikki tässä maailmassa on yhtä; samalla niin suurta ja niin pientä, mutta kaikki yhtä merkittävää. Jokainen kokemamme hetki on kuin hienon hienoa tähtipölyä.

    Linnunrata-korujen ajaton muotokieli sopii kaikenikäisille. Korusarjasta löydätkin niin siroja kuin vähän näyttävämpiä koruja joko sinulle itsellesi tai lahjaksi läheiselle.

    Kirkkaat hopeakorumme pinnoitetaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Käyttämästämme kullasta 99 prosenttia on kierrätettyä.

Muita saman kategorian tuotteita: