POLKU RISTI ISO Näytä suurempana

POLKU RISTI ISO

Polku-sarjaan kuuluu kahdenkokoisia hopeisia ristejä, joista tämä malli on suurin. Tummennettua hopeaa oleva 40 mm korkea riipus on näyttävä koru rippiristiksi tai muuten. Ketjun pituus on säädettävissä 42/45/50 cm.

Materiaali

Hopea

Pintakäsittely

Tummennettu

Suunnittelija

Eelis Aleksi

Korun koko

40mm

Ketjun pituus

420/450/500mm

Tuotetunnus 501010500

Tiedot

1 Tuote

189,00 € sis. alv


  • Polku-sarjaan kuuluu kahdenkokoisia hopeisia ristejä, joista tämä malli on suurin. Tummennettua hopeaa oleva 40 mm korkea riipus on näyttävä koru rippiristiksi tai muuten. Ketjun pituus on säädettävissä 42/45/50 cm. Muut Polku-sarjan korut löydät sivun alaosasta.

    Polku on Eelis Aleksin suunnittelema korusarja, jonka tuotteista löytyy sopivasti särmää. Hän halusi luoda mielenkiintoisen pintakuvion, joka kuvastaisi samalla elämän tietä, välillä kivikkoista ja rosoista.

    Tummat hopeakorumme oksidoidaan, jolloin niihin saadaan tyylikkään tumma pinta. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme, ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Käyttämästämme hopeasta yli 90%:a on kierrätettyä.

Muita saman kategorian tuotteita: