HALI RIIPUS KESKIKOKO KELTAKULTA Näytä suurempana

HALI RIIPUS KESKIKOKO KELTAKULTA

Keltakultainen Hali-riipus on merkityksellinen lahja rakkaalle, ystävälle tai itselle. Korun koko on 15x17 mm ja ketjun pituus 45 cm.

LISÄTIEDOT

Materiaali

Keltakulta

Korun koko

15x17mm

Suunnittelija

Heikki Hartikainen

Ketjun pituus

450mm

Tuotetunnus 766600000

Tiedot

1 Tuote

545,00 € sis. alv


  • KUVAUS

    Keltakultainen Hali-riipus on merkityksellinen lahja rakkaalle, ystävälle tai itselle. Korun koko on 15x17 mm ja ketjun pituus 45 cm. Muut Hali-sarjan tuotteet löydät sivun alaosasta.

    Heikki Hartikaisen muotoilema Hali on yksi suosituimmista korusarjoistamme. Siitä löytyy sydämen malli, mutta leikkisällä tavalla. Hali valmistetaan hopea- tai kultalevystä, joten sen pinta on ihanan sileä ja heijastava, ja siinä kaksi sydäntä yhdistyy toisiinsa kuin halauksessa käsivarret kietoessaan toisen syleilyyn.

    Tuimme Uusi Lastensairaala -hanketta lahjoittamalla jokaisesta myydystä Hali-korusta viisi euroa hankkeelle, ja lopulliseksi keräyssummaksi saimme huikeat 108 720 euroa.

    Valmistamme korumme Kuopiossa, jylhien metsien ja järvien ympäröimänä. Kaunis luontomme on suurin inspiraation lähteemme, ja haluammekin olla mahdollisimman ympäristöystävällisiä kaikessa tekemisessämme. Korujemme materiaalina käytämme kierrätettyä jalometallia.

Muita saman kategorian tuotteita: