Tuotemerkit 15 tuotemerkkiä

Näytetään 1 - 15 / 15 tuotteesta
 • C-Secure

 • Casio Edifice

 • EMW Forge

  emw forge logo 250 x 250.jpg

  Since starting our craft, we have used high carbon steel materials in making blades for these knives. Handle materials are mainly Finnish wood sourced from the local area but also some other exotic wood species, and other materials are used. Brass, nickel silver, and various new and old synthetic materials are also used with the intention of forging highest quality one-of-a-kind knives.

  Our manufacturing principle is to have the knives withstand decades of use, and thanks to our heat treatment process, the blade becomes hard and very tough, but can be still sharpened by hand tools at home. Our goal is also to promote Finnish handcrafting skills and design for the global markets.

 • Festive Diamond Collection

  Vuodesta 1947.

  Festive-korujen juuret ulottuvat kauas 1940- luvulle, jolloin nuori Helge Narsakka sai oppipojan paikan Helsingissä Tillanderin kultasepän verstaalla. Tästä alkoi palo käsillä tekemiseen ja erityisesti into kultasepän ammatin harjoittamiseen. Helge aloitti tämän perinteisen ammatin siirtämisen isältä pojalle, kun hän opetti kultasepän ammatin kahdelle pojalleen Osmolle ja Timolle.

  Nykyään tuota vuosikymmenien aikana jalostunutta perinteistä kultasepän tietoa ja taitoa jatkaa Helgen kolme pojanpoikaa ja yksi pojanpojanpoika. Kaikkineen Kultasepät Narsakka Oy:n kultasepänverstas työllistää tällä hetkellä kymmenen kultaseppää.

  Kaikki menneiden sukupolvien kokemus perinteisestä kultasepän työstä yhdistettynä uusien sukupolvien moderniin näkemykseen ja tekniseen osaamiseen saa aikaan upean lopputuloksen. Korun joka kestää aikaa sukupolvelta toiselle.

  "On ollut etuoikeus saada oppi omalta isältään ja isoisältään - sellaista tietoa ja taitoa ei mistään muualta saa, ei kirjoista tai kouluista."

  Thomas Narsakka

  Meille korun kauneus ei ole pelkästään ulkoista kimallusta. Korujen valmistajana pidämme korkean laadun lisäksi tärkeänä toimia vastuullisesti ympäristö ja ihmiset huomioon ottaen. Kunnioitus luontoa kohtaan ja ihmisten hyvinvointi ovat meille kaikki kaikessa. Haluamme toiminnassamme huomioida ympäristölainsäädännön sekä eettisen ja moraalisen näkökulman olipa kyse materiaalien alkuperästä, työntekijöiden hyvinvoinnista, valmistusprosessista tai jätteiden jälkikäsittelystä.

  Toimintaamme ohjaa kestävän kehityksen yksi perusperiaate "vähemmästä enemmän ja puhtaammin". Tämä näkyy esimerkiksi materiaalien kierrättämisessä tai hukkamateriaalien minimoimisessa. Tämä ei ole meille vain pelkkä myyntivaltti, vaan meille se on luonnollinen ja ainoa oikea tapa toimia. Siksi Festive-koruissa käytämme lähes 100% kierrätettyä kultaa. Valmistuksessa syntyvä jalometallipölykin kerätään, lähetetään puhdistettavaksi ja saadaan sitä kautta uudestaan käyttöön. Ostamme kuluttajilta myös ns. romukultaa, joka kierrätetään ja puhdistetaan käytettäväksi koruissamme.

  Korujen materiaalit, kuten kulta ja timantit ovat luonnonmateriaaleja, joten on selvää että niiden tie koruksi kuormittaa jonkin verran luontoa. Laadukkaasti valmistetut korut ovat kuitenkin erittäin ekologisia siinä mielessä, että ne kestävät aikaa ja niitä on helppo myös kierrättää. Usein kultakorut periytyvät sukupolvelta toiselle ja vähintäänkin niiden materiaali kierrätetään usein uusiokäyttöön.

  Ekologisuus ja vastuullisuus ovat meille sydämen asia, jotka ovat tärkeä osa kaunista kokonaisuutta.

 • Korupaja Kaamos

  Kaamoksen korumallit valmistetaan Suomessa ja korut ovat pohjoisen luonnosta vaikutteita ammentavaa persoonallista kotimaista muotoilua. Korujemme materiaalit ovat enimmäkseen hopeaa ja pronssia, mutta valmistamme koruja asiakkaan niin halutessa myös kullasta tai valkokullasta.

 • Polar

 • Sassi Design

  Laatutyön takeena käsityöperinteen tuntemus

  Käsityönä SASSI DESIGN -koru on vaativa ja edellyttää tekijältään korkeaa ammattitaitoa sekä suurta huolellisuutta. Viimeisteltynä ja valmiina se palkitsee tekijänsä. Hyvin tehdyn suunnittelutyön ansiosta syntyy ammattitaitoisten tekijöiden käsistä viimeistelty ja valmis koru.

  Lopputuloksena ainutlaatuinen, puhdas ja tyylikäs koru

  Mallisto on erottuva ja ainutkertainen ja tyyliltään puhtaan ajaton. Käyttäjälleen SASSI DESIGN on aina tyylikäs, laadukas, hyvin tehty, pehmeän ja mukavan oloinen – ja yksilöllinen.

  Yksilöllisyyttä ja laatua arvostavalle

  Korumallisto on taidolla suunniteltu, huolellisesti valmistettu ja rakkaudella kehitetty korumallisto, joka elää kaiken aikaa. SASSI DESIGNEN muotoilun ainutkertaisuus on tulosta taiteilijoidensa luonnollisesta suhtautumisesta muotoon ja luontoon yleensäkin. Parhaimmillaan se viestii aidoista tunteista – se on osa sinua.

 • Taigakoru

Näytetään 1 - 15 / 15 tuotteesta