DAISY RANNEKORU SINISELLÄ KIVELLÄ Näytä suurempana

DAISY RANNEKORU SINISELLÄ KIVELLÄ

Daisy-rannekoru on viehättävä koru, joka sopii hienosti lahjaksi kaikenikäisille sirojen korujen ystäville. Korun koko on 13x14 mm ja ketjun pituus on säädettävissä 18/19,5 cm. Daisy-sarjan korut sopivat erinomaisesti rippi- tai valmistujaislahjaksi nuorelle, mutta myös kaikenikäisille sirojen korujen ystäville.

LISÄTIEDOT

Materiaali

Hopea

Suunnittelija

Heikki Hartikainen

Pintakäsittely

Platinoitu

Tuotetunnus L53228140000

Tiedot

1 Tuote

99,00 € sis. alv


  • KUVAUS

    Daisy-rannekoru on viehättävä koru, joka sopii hienosti lahjaksi kaikenikäisille sirojen korujen ystäville. Daisy-rannekoru tuo piristystä arkeen ja juhlaan. Kiven koko on 13x14 mm ja ketjun pituus on säädettävissä 18/19,5 cm.

    Muotoilijamme Heikki Hartikaisen suunnittelema Daisy on saanut inspiraation kesäisestä kukkakedosta ja lapsuuden huolettomista kesäpäivistä. Daisy vie ajatukset kepeisiin kesän hetkiin, joissa aurinko kutittelee nenänpäätä ja vapaus valtaa mielen. Kesän kukkaloisto toistuu Daisy-korujen kivissä, joita on saatavilla kolmessa värissä: kirkas, pinkki ja sininen. Daisy-sarjan korut sopivat erinomaisesti rippi- tai valmistujaislahjaksi nuorelle, mutta myös kaikenikäisille sirojen korujen ystäville.

    Kirkkaat hopeakorumme pinnoitetaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Käytämme korujemme valmistuksessa 93-prosenttisesti kierrätettyä hopeaa.

Muita saman kategorian tuotteita: