HALI RIIPUS KAKSI SYDÄNTÄ Näytä suurempana

HALI RIIPUS KAKSI SYDÄNTÄ

Hali-riipus, kaksi sydäntä kulki pitkään työnimellä Halit, sillä siinä on kaksi sydäntä liittyneenä yhteen joka tekeekin siitä ihanan korun ystävyksille ja lahjaksi annettavaksi hänelle, kenelle haluaisit antaa lämpimän halin. Klassikon maineeseen noussut Hali-korusarja täydentyy tällä sirolla hopeariipuksella keväällä 2023.

Riipusosan koko on 6x21mm ja se on saatavilla 45/50 cm ketjulla eli lukon voi kiinnittää myös 45 cm kohdalla olevaan välilenkkiin ja ketjua käyttää näin kahden mittaisena.

Tiedot

10 Tuotteet

79,00 € sis. alv


  • Hali-riipus kaksi sydäntä kulki pitkään työnimellä Halit, sillä siinä on kaksi sydäntä liittyneenä yhteen joka tekeekin siitä ihanan korun ystävyksille ja lahjaksi annettavaksi hänelle, kenelle haluaisit antaa lämpimän halin. Klassikon maineeseen noussut Hali-korusarja täydentyy tällä sirolla hopeariipuksella keväällä 2023. Riipusosan koko on 6x21mm ja se on saatavilla 45/50 cm ketjulla eli lukon voi kiinnittää myös 45 cm kohdalla olevaan välilenkkiin ja ketjua käyttää näin kahden mittaisena. Muut Hali-sarjan tuotteet löydät sivun alaosasta.

    Materiaali

    Hopea

    Pintakäsittely

    Platinoitu

    Suunnittelija

    Heikki Hartikainen

    Korun koko

    6x21mm

    Ketjun pituus

    450/500mm

    Korusarja

    Hali

    Tuotetunnus L56236600000

Muita saman kategorian tuotteita: