Lumoava Bella riipus Näytä suurempana

Bella riipus Iso

Lumoava_Logo_223x40px.jpg

KUVAUS

Bellan suurimman riipuksen koko on 35x36 mm, joten se on kauniin näyttävä koru vaikka juhlaan. Monelle tämä riipus on myös rakkaalta saatu lempikoru, jota käytetään lähes päivittäin. Ketjun pituus korussa on 50 cm. Bella-sarjan muut korut löydät sivun alaosasta.

Bella on Carina Blomqvistin suunnittelema romanttinen korusarja, joka on ollut mallistossamme jo vuodesta 2009 lähtien. Bella onkin hyvin ajaton korusarja, joka kiehtoo muotokielellään. Korumalli on todella moniulotteinen, vaikka sen lähtökohtana onkin sydän.

Kirkkaat hopeakorumme pinnoitetaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme, ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Käyttämästämme hopeasta 93 prosenttia on kierrätettyä.

Bellan suurimman riipuksen koko on 35x36 mm, joten se on kauniin näyttävä koru vaikka juhlaan. Monelle tämä riipus on myös rakkaalta saatu lempikoru, jota käytetään lähes päivittäin. Ketjun pituus korussa on 50 cm.

Materiaali

Hopea

Pintakäsittely

Rodinoitu

Suunnittelija

Carina Blomqvist

Korun koko

35x36mm

Ketjun pituus

500mm

Tuotetunnus 561810000

Tiedot

1 Tuote

159,00 € sis. alv


  • CARINA BLOMQVIST

    Ystäväni, lemmittyni
    Sydän ääneti kuiskaa,
    olet kaunis

    Carina Blomqvistin suunnittelema Bella on yksi Lumoavan suosituimmista korusarjoista, ja se on ollut tuotannossa jo vuodesta 2009 alkaen.
    Bella on ajaton korusarja, joka kiehtoo romanttisella muotokielellään. Korumalli on hyvin moniulotteinen, vaikka sen lähtökohtana onkin sydän.
    Koruissa voi nähdä vaikkapa puun oksistoa ja juuristoa, yhteen kasvamista ja sitoutumista.

    Korusarja soveltuu hyvin arkeen, mutta se on myös erittäin suosittu juhlatilaisuuksien asun viimeistelijä.
    Sarjan tuotteet kruunaavat eritoten morsiamen kauniin asun ja mikä tahansa sarjan koruista soveltuu hyvin huomenlahjaksi.
    Bellaa on ostettu myös kauemmas muuttaneille rakkaille ystäville muistuttamaan omista juuristaan.

Muita saman kategorian tuotteita: