GRETA RANNEKORU Näytä suurempana

GRETA RANNEKORU

 • Muotoilija: Carina Blomqvist
 • Tuotetunnus: VL5320110000
 • Materiaali: Hopea

Greta-sarjan rannekoru on näyttävä, mutta mukavan kevyt ja muotoiltu ranteen mukaiseksi, joten sitä on miellyttävä käyttää. Korun koko on 24×52 mm ja ketjun pituus on valittavissa 18 cm tai 19,5 cm.

Tiedot

1 Tuote

119,00 € sis. alv


 • Greta-sarjan rannekoru on näyttävä, mutta mukavan kevyt ja muotoiltu ranteen mukaiseksi, joten sitä on miellyttävä käyttää. Korun koko on 24×52 mm ja ketjun pituus on valittavissa 18 cm tai 19,5 cm. Muut Greta-sarjan korut löydät sivun alalaidasta.

  Gretan inspiraatio kumpusi Hollywoodin menneiden vuosikymmenien glamourista ja upeista naisnäyttelijöistä. Korun muotokielestä löytää Hollywoodin upeaa vintage-tyyliä, ja nimensä sarja sai tähdistä suurimmalta, Greta Garbolta.

  Rodinoimme hopeakorumme, jolloin ne säihkyvät kirkkaina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, jylhien metsien ja järvien ympäröimänä. Kaunis luontomme on suurin inspiraation lähteemme, ja haluammekin olla mahdollisimman ympäristöystävällisiä kaikessa tekemisessämme. Korujemme materiaalina käytämme kierrätettyä jalometallia.

  Materiaali

  Hopea

  Pintakäsittely

  Rodinoitu

  Koko

  24x52mm

  Ketjun pituus

  195mm, 180mm

Ei vielä arvosteluita


Arvostele tuote
Captcha

Lisätarvikkeet

Muita saman kategorian tuotteita: