GRETA RIIPUS ISO Näytä suurempana

GRETA RIIPUS ISO

 • Muotoilija: Carina Blomqvist
 • Tuotetunnus: L56201110000
 • Materiaali: Hopea

Suurempi Greta-riipus on näyttävä koru, jota kelpaa käyttää säihkyvimmissäkin juhlissa. Tottakai se sopii myös antamaan viimeisen silauksen tyylikkääseen arkipukeutumiseen. Koruosan koko on 25×94 mm ja ketjun pituus 80 cm.

Tiedot

1 Tuote

204,00 € sis. alv


 • Suurempi Greta-riipus on näyttävä koru, jota kelpaa käyttää säihkyvimmissäkin juhlissa. Tottakai se sopii myös antamaan viimeisen silauksen tyylikkääseen arkipukeutumiseen. Koruosan koko on 25×94 mm ja ketjun pituus 80 cm. Muut Greta-sarjan korut löydät sivun alalaidasta.

  Gretan inspiraatio kumpusi Hollywoodin menneiden vuosikymmenien glamourista ja upeista naisnäyttelijöistä. Korun muotokielestä löytää Hollywoodin upeaa vintage-tyyliä, ja nimensä sarja sai tähdistä suurimmalta, Greta Garbolta.

  Rodinoimme hopeakorumme, jolloin ne säihkyvät kirkkaina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, jylhien metsien ja järvien ympäröimänä. Kaunis luontomme on suurin inspiraation lähteemme, ja haluammekin olla mahdollisimman ympäristöystävällisiä kaikessa tekemisessämme. Korujemme materiaalina käytämme kierrätettyä jalometallia.

  Materiaali

  Hopea

  Pintakäsittely

  Rodinoitu

  Koko

  25x94mm

  Ketjun pituus

  80cm

Ei vielä arvosteluita


Arvostele tuote
Captcha

Lisätarvikkeet

Muita saman kategorian tuotteita: